FollyFoam, you can go your own way!

Wie zijn wij?

Ruud en Hanneke, na een prachtige wereldreis besloten wij voor een nieuw avontuur te gaan: onze eigen zaak! FollyFoam, dé creatieve foamleverancier.

FollyFoam staat voor een mix van onze beide karakters: flexibel ondernemend, betrouwbaar uitdagend, kwalitatief hoogstaand en eigenzinnig inventief. Met humor! Donderdag 20 November 2014 zijn we, met onze inschrijving bij de KvK, vertrokken!

Hanneke en Ruud

Wat doe je met foam?

Foam wordt verkregen uit aardolie en is een soort schuimachtig product. Licht van gewicht! Het laat zich gemakkelijk buigen, föhnen en lijmen. Verkrijgbaar in heel veel kleuren en dus ideaal om je (bizarre) creativiteit tot uiting te laten komen. Vandaar de ‘folly’ in onze naam.

the folly de dwaasheid (v); de larie (v); de kul (m); de waanzin (m); de gekheid (v); de gekkigheid (v); de malheid (v); de nonsens (m); de gekte (v); de uitzinnigheid (v); de humbug (m); de kolder (m); de zotheid (v); de idioterie (v); de verdwaasdheid (v); de verdwazing (v) bron: mijnwoordenboek.nl

Kortom. Voor jouw ‘foolishness’ kunnen (lees:moeten) wij de foam verzorgen!

Foamen jullie met ons mee in dit nieuwe avontuur?

Groet,
Hanneke & Ruud

psp idealpsp mistercashpsp klarnapsp iban

Alle artikelen in onze webshop worden zo getrouw mogelijk weergeven met de foto's.
Voor alle artikelen geldt echter dat kleuren op het beeldscherm anders kunnen overkomen, dan ze in werkelijkheid geleverd worden.

Onze foam wordt geleverd in Nederland en België.
Besuchen Sie unsere Webseite follyfoam.de für Lieferung in Deutschland, Luxemburg, Österreich und der Schweiz.
Visit our website follyfoam.com for delivery in other countries.